fbpx
Skip to content

Let’s meet our new Friend

Friend is de naam van het nieuwste Thermomix-accessoire. De Friend vormt samen met een TM6 of TM5 een magisch duo. Hij is de sous-chef van je Thermomix.

De tweede beker die voor vele Thermomix-gebruikers een must have geworden is, krijgt nu ook een motor, waardoor je simultaan kan koken.

Zo kan je een heerlijke saus bereiden in je TMX, terwijl de Friend zich over het gestoomde zalmfiletje met groenten ontfermt. De Friend kan temperaturen van 37°C tot 120°C aan en haalt een snelheid van 200 toeren/minuut. (stand 2). Dat maakt dat hij het stomen, mengen en roeren moeiteloos overneemt van het basistoestel. Hij houdt gerechten warm en maakt het mogelijk om grote hoeveelheden tegelijkertijd te koken.

Het online kookplatform Cookidoo levert aangepaste recepten en begeleidt je via het scherm van je TMX. Dankzij de Friend heb je nog meer mogelijkheden om in een mum van tijd verbluffende gerechten op tafel te toveren.

Wens je meer info, contacteer me dan gerust via dit formulier. Ik bel je snel.

1 Comment »

Geef een reactie