fbpx
Skip to content

Ontdek hier de nieuwe functies van de Thermomix TM6

Wie een Thermomix TM6 in zijn keuken heeft, werd afgelopen week spontaan verrast met 4 nieuwe functies. De wifiverbinding op de Thermomix zorgt ervoor dat het toestel regelmatig een software update krijgt waardoor nieuwe functies toegevoegd worden en verbeteringen aangebracht worden.

Wat is er nieuw sinds de software-update van september 2020?

Thermomix - eierkoker

Eierkoker

Eitjes koken was nog nooit zo eenvoudig. Met de nieuwe eikookfunctie kies je de gewenste gaarheid van je eitjes en de Thermomix TM6 bepaalt zelf de kooktijd.

Thermomix - opwarmfunctie

Opwarmfunctie

Met de opwarmfunctie kan de Thermomix TM6 allerlei sausen, soepen, stoofschoteltjes, babypapjes, melkbereidingen,… gelijkmatig op temperatuur brengen zonder over te koken of aan te branden. Door gebruik te maken van de vlinder kan je grotere hoeveelheden heel gelijkmatig op de gewenste temperatuur brengen. De soep mag best wel heet opgediend worden terwijl het babypapje een temperatuur van 37°C vraagt. Met de opwarmfunctie is het een koud kunstje om alles op de juiste temperatuur te serveren.

Thermomix - voorreiniging

Verbeterde voorreiniging

De reinigingsfunctie werd verbeterd. Een beker die vuil is na het bakken van een taart, heeft een andere reiniging nodig dan een beker waarin uitjes werden gekaramelliseerd. Kies het gewenste reinigingsniveau en de Thermomix TM6 doet de rest. De hoge temperaturen die de Thermomix TM6 aan kan, worden ook bij de reinigingsfunctie ingezet en dat zorgt voor een verbluffend proper resultaat.

Thermomix - receptvideo's

Receptvideo’s

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, zijn er receptvideo’s toegevoegd aan Cookidoo. Cookidoo is het receptenplatform dat je stap voor stap door een recept loodst. Sinds kort worden die stappen voor sommige recepten ook uitgelegd in een video die je rechtstreeks op het scherm van je Thermomix TM6 kan bekijken. Handig om het hele plaatje te begrijpen. Vandaag zijn nog niet alle recepten voorzien van video’s en niet alle recepten zijn in het Nederlands beschikbaar, maar ‘google translate’ én de receptenvideo’s helpen je een heel eind vooruit.

Regelmatige updates zorgen er voor dat het aanbod aan Nederlandstalige recepten steeds uitbreidt. Je inspiratiebron groeit, verbetert en helpt je om je tafelgenoten keer op keer te verbazen.

Wil je graag kennis maken met de vele mogelijkheden van de Thermomix, neem dan gerust contact met me op via deze link.

1 Comment »

Geef een reactie