fbpx
Skip to content

Boek een Thermomix-demo

Nu de coronamaatregelen versoepelen en de meesten onder ons gevaccineerd zijn, wordt het terug mogelijk om een demo te plannen bij jou thuis. Overweeg je een Thermomix aan te kopen en wil je het toestel graag beter leren kennen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Tijdens een demo gaan we samen aan de slag en bereiden we samen enkele gerechten. Je zal versteld staan van de veelzijdigheid van de Thermomix. Als ik jou een boodschappenlijstje mag bezorgen, dat jij in huis haalt, dan is de demo helemaal gratis. Heb je liever dat ik de boodschappen doe, dan vraag ik een kleine bijdrage voor de gekochte ingrediënten. Als je minstens 3 geïnteresseerden uitnodigt en jij organiseert bij jou thuis, dan krijg je een kleine attentie als dank. Ook zonder extra genodigden kom ik met veel plezier een demo geven bij jou thuis.

Laat het weten indien je interesse hebt, ik contacteer je zo spoedig mogelijk.

Eindelijk terug gezellig samen kokkerellen. Ik heb er alvast heel veel zin in!

Klik hier voor meer info of om een demo te boeken

Thermomix demo door Zonder Zeste

1 Comment »

Geef een reactie