fbpx
Skip to content

Zonder Zeste bruist van kookenergie!

Met het barbecue-seizoen in aantocht en een nieuw keukenproject op onze agenda vonden we dat het hoog tijd werd om Zonder Zeste in een nieuw kleedje te stoppen. De lockdown zorgt ervoor dat we voorlopig in ons kot moeten blijven. Reden te meer om jullie online al te inspireren en warm te maken voor nieuwe keuken- en barbecuehebbedingen.

(lees verder onder de foto)

Jan zou je normaal treffen in de betere barbecuezaak waar hij jullie als Weber-demochef helpt bij de keuze van de juiste barbecue. Nieuw in het Weber-gamma is de Smokefire Pelletbarbecue. Die combineert de authentieke rooksmaak van een houtskoolbarbecue met het gebruiksgemak van een gasbarbecue en de precisie van een elektrisch toestel. Misschien is dat wel de barbecue die aan al jouw verwachtingen voldoet. Wij testen hem voor u uit en zijn alvast bijzonder aangenaam verrast. Heb je vragen of wens je meer info contacteer ons gerust via dit formulier.

Liefhebbers van de Thermomix blijven ook niet langer op hun honger zitten. Katleen is Thermomix-advisor geworden. Voor advies en aankoop van een Thermomix kan je bij haar terecht. Mensen enthousiast maken met een kookdemonstratie in hun eigen vertrouwde keuken of op ons thuisadres in Bornem, dĆ t is helemaal haar ding. Lees er alles over in onze nieuwe rubriek Thermomix of neem contact op via dit formulier.

Thuis blijven we gezellig verder kokerellen. Onze barbecuegerechten worden aangevuld met fancy bijgerechtjes, heerlijke sausen, home-made brood, tapenades, vinaigrettes, ….

Al die heerlijkheden delen we met enige trots, maar altijd “zonder zeste” šŸ˜Š met iedereen die het graag leest.

Geef een reactie