Koksopleiding Spermalie – 5de jaar – les 1 Allebei 12 september 2019 Leave a Comment Griet / courgettebloem / risotto / tomaat Meer info en recepten via info@zonderzeste.be. door allebei, koksopleiding, spermalie Wat zoek je? Search for... Search CategorieënCategorieën Categorie selecteren Allerlei (2) bbq (27) big green egg (18) door allebei (107) door Jan (20) door Katleen (48) grillmasters (8) joy charcoal stove (1) koksopleiding (89) leuke adresjes (4) mislukt (2) over ons (1) recepten (68) basis (8) bijgerechten (8) dessert (9) hapjes (14) hoofdgerecht (24) soep (6) Thermomix (10) vegetarisch (4) voorgerecht (19) roken (10) koud (4) warm (6) spermalie (88) Thermomix (10) toestellen (4) uit eten (5) weber (3) winkels (2) Wie zijn we?Jan en Katleen zijn 2 foodies die houden van vuur, rook en het gezellige buitenleven. Jan is Weber-demochef, Katleen geeft Thermomix-advies. Laat je inspireren door hun foodblog Zonder Zeste.Volg ons op social mediaBekijk het profiel van zonderzeste op FacebookBekijk het profiel van zonderzeste op TwitterBekijk het profiel van zonderzeste op InstagramBekijk het profiel van zonderzeste op PinterestVolg ons op Instragram Maak je eigen cadeautjes voor de feestdagen: marsepein! #recepten #recipes #dessert #foodstagram #instafood #sweettooth #foodporn #marzipan #marsepein #patatjes #cadeautip Volg blog via e-mail Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen. E-mailadres Volg Populaire berichten & pagina'sEen eigen rookkast makenGlaasje met zongedroogde tomaat en espuma van mozzarellaAdvocaat, warmte in een glaasjeGemarineerde kip op een cederhouten plankjeLamsgehakt makenSlaatje met eendenborst en speculoos3 keer opgelegde zilveruitjesVitello tonnato op de Big Green EggBBQ-tijd! Kabeljauw gegaard op laurier en Cornet met een gegrild venkelslaatjePasta met koud gerookte zalm, spinazie en geitenkaas