fbpx
Skip to content

Afscheid van Gent, op naar Brugge

Spermalie 3de jaar - alleen covers en rug - V3Afgelopen donderdag hadden we onze laatste kookles in Gent. Het voelt een beetje vreemd, op zijn minst gezegd. Al 3 jaar lang koken we wekelijks met ongeveer hetzelfde groepje foodies. We koken, we keuvelen, we leren, we ontdekken, we proberen, we proeven, we dresseren, we snoepen, maar we genieten vooral van onze gezamelijke passie.

Voor Zonder Zeste is hiermee de opdracht niet volbracht. Wij willen het tot chef schoppen! Ons motto is altijd: wat we doen, doen we goed! Daarom kiezen we voor de meest premium opleiding die je in avondonderwijs in dit kleine Vlaanderen kan volgen en trekken we voor nog eens 3 jaar Spermalie naar het verre Brugge. Wij genieten van wat we al bereikt hebben, kijken uit naar nog meer kookavonturen en hopen met deze post onze twijfelende kookmaatjes te overtuigen om met ons mee te gaan.

Traditiegetrouw werd het derde jaar Gent afgesloten met een fantastisch kookboek waarin we alle recepten (en heel veel meer) van het derde jaar bundelen. Een cadeautje voor onze chef René én voor onze klasgenootjes. Ons stoefboek krijgt een ereplekje in onze keuken! Oeps, we beginnen hier wat “zeste” te verkopen precies. 🙂 Ach, een mens mag al eens trots zijn op zichzelf, toch?

IMG_4718

2 Comments »

    • Merci! Jij mag onze stoefboek zeker eens lenen! Ik zet de recepten enkel op Zonder Zeste als ik ze thuis met wat eigen fantasie uitgeprobeerd heb. Maar uiteraard deel ik graag ideeën en recepten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: