fbpx
Skip to content

♪♪♪ Li-ie-ie-ie-belle!!! ♪♪♪

_DSC9098-2Dankzij onze deelname aan Grillmasters staan Joke en ik deze week in de Libelle. Leuk toch? Niet dat ik ondertussen kick op mediabekendheid, zeker niet! Ik wil niet met mijn kop in de boekskes en al helemaal niet in eender welk boekske. Maar, als Libelle vraagt of wij enkele mooie recepten kunnen leveren die zij door een kok laten bereiden en door een foodfotograaf in beeld gaan brengen, dan klopt mijn kookhartje toch een beetje sneller.

Voor de foto bij de bbq kwam er een professionele fotograaf langs. Joke heeft een super mooie tuin, met een arsenaal Big Green Eggs binnen handbereik, dus onze locatie was snel gekozen. Er werd een ambiance gecreëerd die pure gezelligheid uitstraalt.

Libelle 01Dat Joke en ik koken op vuur magisch vinden, dat stralen we uit. Dat plaatje werd aangevuld met een duik in het zwembad, een likkebaardend stelletje Golden Retrievers, een verse pizza, een rokende bbq en een stralende zon. Een fotograaf kan zelfs de zon laten schijnen op een bewolkte dag! Zo wil ik wèl in de boekskes komen 🙂

We mochten 3 lievelingsgerechten voor de bbq doorsturen, waar Libelle zelf mee aan de slag ging. Als je mij carte blanche geeft voor een recept, dan kom ik natuurlijk niet met een eenpansgerechtje af. Mijn principe is ook: als een product meer dan 5 ingrediënten bevat en er zit iets bij dat niet koosjer klinkt, maak het dan zelf. Als ik tijd heb, maak ik de ketchup, de pickles of de mosterd dus het allerliefst zelf klaar.

Libelle 02Uitgebreide recepten zorgden ervoor dat er slechts 2 gerechtjes gepubliceerd werden ipv de voorziene 3, maar het zijn er wel 2 waar we heel fier op zijn. Gelukkig is er ons blogje “Zonder Zeste” waardoor mooie receptjes nooit in een kartonnen doos hoeven te verdwijnen. Heel binnenkort delen we hier ALLE Libelle-receptjes, beloofd.

 

 

Geef een reactie