Koksopleiding Spermalie – 3de jaar – les 28
Mechelse groene asperge / gerookte zalm / gamba
Gelakte varkenswang / Luikse siroop / kervelwortel /maïs
Gemarineerde aardbei / sabayon / citroenverbena-ijs
Meer info en recepten via info@zonderzeste.be.
Wat zoek je?
Categorieën
Wie zijn we?

Jan en Katleen zijn 2 foodies die houden van vuur, rook en het gezellige buitenleven. Jan is Weber-demochef, Katleen geeft Thermomix-advies. Laat je inspireren door hun foodblog Zonder Zeste.
Volg blog via e-mail
Populaire berichten & pagina's
- Een eigen rookkast maken
- Glaasje met zongedroogde tomaat en espuma van mozzarella
- Advocaat, warmte in een glaasje
- Gemarineerde kip op een cederhouten plankje
- Lamsgehakt maken
- Slaatje met eendenborst en speculoos
- 3 keer opgelegde zilveruitjes
- Vitello tonnato op de Big Green Egg
- BBQ-tijd! Kabeljauw gegaard op laurier en Cornet met een gegrild venkelslaatje
- Pasta met koud gerookte zalm, spinazie en geitenkaas