fbpx
Skip to content

De Grillmaster en De Demochef

Hoog tijd voor een update van het rubriekje “Over ons”!

Ruim een jaar na de opstart van onze foodblog “Zonder Zeste” kunnen we besluiten dat onze kookpassie geen wilde bevlieging was. We blijven koken inspirerend en ontspannend vinden. We stoppen er heel veel tijd en energie in, maar de voldoening die we er uit halen is bijzonder groot.

Katleen en JokeWe behaalden onlangs allebei ons diploma van hulpkok en voor het tweede luik van de opleiding tot chef, trekken we vanaf september 2018 wekelijks naar het verre Brugge.

Onze goesting om te koken reikt verder dan onze eigen keuken, zoveel is zeker. Dat maakt dat we met Zonder Zeste heel wat culinaire plannen hebben. Zo kan je Jan tegenwoordig treffen als demochef bij Weber. Mensen laten proeven dat je met een BBQ veel meer kan dan een worstje braden, is helemaal zijn ding.

En Katleen, …. die duikt op donderdag 5 april ’18 om 20u35 op in een tv-programma. Samen met Joke Dewaele wagen ze hun kans in het programma Grillmasters en zijn ze binnenkort te zien op VIER. Kijk hier alvast naar de trailer!

Schermafbeelding 2018-03-20 om 16.25.26

Op een boeiend vervolg van “Zonder Zeste” : Cheers!!!

Geef een reactie