Koksopleiding Spermalie – 3de jaar – les 22
Truffel van rundsvlees / krab / fris slaatje met koolrabi
Piepkuiken / risotto / champignons
Bruine suikertaart / zoute karamel
Meer info en recepten via info@zonderzeste.be.
Wat zoek je?
Categorieën
Wie zijn we?

Jan en Katleen zijn 2 foodies die houden van vuur, rook en het gezellige buitenleven. Jan is Weber-demochef, Katleen geeft Thermomix-advies. Laat je inspireren door hun foodblog Zonder Zeste.
Volg blog via e-mail
Populaire berichten & pagina's
- Een eigen rookkast maken
- Gemarineerde kip op een cederhouten plankje
- Traag gegaard eitje, bloemkool, blanke botersaus met ponzu en ham
- Glaasje met gerookte zalmtartaar, avocado, appel en tomaat
- 3 keer opgelegde zilveruitjes
- Pasta met koud gerookte zalm, spinazie en geitenkaas
- Vitello tonnato op de Big Green Egg
- Een bezoekje aan Horeca Totaal
- Laat je inspireren op de Big Green EGG Flavour Fair!
- Slaatje met eendenborst en speculoos