fbpx
Skip to content

Koksopleiding Spermalie – 2de jaar – les 14

Vandaag maakten we nog eens negen verschillende hapjes, we zijn helemaal klaar voor de feestdagen!

Beursje van geitenkaas / gel van vlierbessen

hapje-beursje-van-geitenkaas-gel-van-vlierbessen

Mini-croque met zalm en spinazie

hapje-mini-croque-met-zalm-en-spinazie

Cappuccino met bospaddenstoelen / truffelroom

hapje-cappuccino-met-bospaddenstoelen-truffelroom

Yakitori gelakte kippenspiesjes

hapje-yakitori-gelakte-kippenspiesje

Kreeft / soja / komkommer / sesam

hapje-kreeft-soja-komkommer-sesam

Tomaat / mozzarella een beetje anders

hapje-tomaat-mozarella-een-beetje-anders

Gebraden Sint-Jakobsvrucht / appel / witloof / crunch

hapje-gebraden-sint-jakobsvrucht-appel-witloof-crunch

Mousse van ganzenlever / peperkoekkrokant / gelei van muskaatwijn

hapje-mousse-van-ganzenlever-peperkoekkrokant-gelei-van-muskaatwijn

Rolletje van gerookte zalm / zoet-zure groenten

hapje-rolletje-van-gerookte-zalm-zoet-zure-groenten

 

Meer info via info@zonderzeste.be.

1 Comment »

  1. Hier worden we helemaal blij van. Veelbelovend voor de feestdagen! En zeggen dat wij bij de gelukkigen zijn die aan tafel mogen schuiven.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: